Loading
7:30 AM
  1. 570 mins
8:00 AM
  1. Exhibitor Move-In
    540 mins
  2. 540 mins
    At HYDROVISION International 2020, you have opportunity to get exclusive In-the-Field access to hydroelectric facilities and a hydro generation station. In-the-Field tours are one of the best ways to ...
  3. 540 mins
    Make the most of your time in Minneapolis by choosing from a variety of industry workshops. HYDROVISION International partners with some of the most innovative organizations and programs, designed to ...
  4. 240 mins
  5. 540 mins
    Here’s everything you need to know to get started in hydro…and a perfect refresher course for veterans! This intensive, highly practical training is designed to help persons new to hydro be more produ ...
1:00 PM
  1. 240 mins
    This 8-hour 2-day training takes a “deep dive” into generators. Upon completion, participants will walk away with a basic understanding of the various aspects of the design and maintenance of hydrogen ...
7:30 AM
  1. 660 mins
8:00 AM
  1. 240 mins
    This 8-hour 2-day training takes a “deep dive” into generators. Upon completion, participants will walk away with a basic understanding of the various aspects of the design and maintenance of hydrogen ...
  2. 240 mins
    Here’s everything you need to know to get started in hydro…and a perfect refresher course for veterans! This intensive, highly practical training is designed to help persons new to hydro be more produ ...
  3. 240 mins
  4. 240 mins
    Make the most of your time in Minneapolis by choosing from a variety of industry workshops. HYDROVISION International partners with some of the most innovative organizations and programs, designed to ...
  5. 540 mins
    At HYDROVISION International 2020, you have opportunity to get exclusive In-the-Field access to hydroelectric facilities and a hydro generation station. In-the-Field tours are one of the best ways to ...
  6. Exhibitor Move-In
    180 mins
9:00 AM
  1. 180 mins
    If you are a hydro project owner/operator looking to connect with and learn from other owners/operators, sign up now to attend this unique facilitated exchange. HYDROVISION International is teaming wi ...
12:00 PM
  1. Networking Luncheon (additional registration required)
    90 mins
    Cost to attend: $40. Event registration required to attend. These small group discussions provide excellent opportunities to network with peers while engaging with industry experts. Each table’s discu ...
2:00 PM
  1. 90 mins
    HYDROVISION International 2020 is focused on bringing in the top thought leaders in the industry to see how they envision a hydro future. This year, we will have Alan R. Hodnik, Chairman and Chief Exe ...
3:30 PM
  1. Exhibit Hall Open
    180 mins
4:00 PM
  1. 120 mins
    These fully scheduled,  multi-location presentation programs on the exhibitions floor are free and open to all HYDROVISION International attendees. Due to the success of the 2019 introduction of the K ...
4:30 PM
  1. Welcome Reception in Exhibit Hall
    120 mins
7:30 AM
  1. 600 mins
8:30 AM
  1. 90 mins
    At the designated time periods for the poster gallery sessions, poster authors gather in the Poster Gallery area to meet attendees and explain their work. Poster displays cover a wide range of topics, ...
  2. 90 mins
    Encompassing ALL types of hydro topics, our 8 summit tracks will keep you up-to-date with the latest industry developments and discussions that are the most relevant to you and your peers. VIEW SUMMIT ...
10:00 AM
  1. Coffee Break in Exhibit Hall
    60 mins
  2. Exhibit Hall Open
    450 mins
10:30 AM
  1. 90 mins
    These fully scheduled,  multi-location presentation programs on the exhibitions floor are free and open to all HYDROVISION International attendees. Due to the success of the 2019 introduction of the K ...
11:00 AM
  1. 90 mins
    Encompassing ALL types of hydro topics, our 8 summit tracks will keep you up-to-date with the latest industry developments and discussions that are the most relevant to you and your peers. VIEW SUMMIT ...
12:00 PM
  1. Lunch in Exhibit Hall
    90 mins
12:45 PM
  1. Co-Located Events: Women with Hydro Vision Luncheon (additional registration required)
    75 mins
    Our Women with Hydro Vision program is designed to recognize women who have made and/or are continuing to make significant contributions to the hydro industry by sharing their unique talents and “visi ...
1:30 PM
  1. 210 mins
    These fully scheduled,  multi-location presentation programs on the exhibitions floor are free and open to all HYDROVISION International attendees. Due to the success of the 2019 introduction of the K ...
2:30 PM
  1. 90 mins
    Encompassing ALL types of hydro topics, our 8 summit tracks will keep you up-to-date with the latest industry developments and discussions that are the most relevant to you and your peers. VIEW SUMMIT ...
7:30 AM
  1. 510 mins
8:30 AM
  1. 90 mins
    During this roundtable discussion – open to all attendees – C-level executives from a variety of utility companies will discuss the challenges they face and the opportunities they see in hydropower ge ...
10:00 AM
  1. Exhibit Hall Open
    300 mins
  2. Coffee Break in Exhibit Hall
    60 mins
10:30 AM
  1. 90 mins
    These fully scheduled,  multi-location presentation programs on the exhibitions floor are free and open to all HYDROVISION International attendees. Due to the success of the 2019 introduction of the K ...
11:00 AM
  1. 90 mins
    Encompassing ALL types of hydro topics, our 8 summit tracks will keep you up-to-date with the latest industry developments and discussions that are the most relevant to you and your peers. VIEW SUMMIT ...
  2. 90 mins
    At the designated time periods for the poster gallery sessions, poster authors gather in the Poster Gallery area to meet attendees and explain their work. Poster displays cover a wide range of topics, ...
12:00 PM
  1. Lunch in Exhibit Hall
    90 mins
1:30 PM
  1. 30 mins
    These fully scheduled,  multi-location presentation programs on the exhibitions floor are free and open to all HYDROVISION International attendees. Due to the success of the 2019 introduction of the K ...
2:30 PM
  1. 30 mins
    HYDROVISION International thanks the following companies for their support and for helping envision a hydro future. VIEW SPONSORS
2:45 PM
  1. 90 mins
    Encompassing ALL types of hydro topics, our 8 summit tracks will keep you up-to-date with the latest industry developments and discussions that are the most relevant to you and your peers. VIEW SUMMIT ...
3:00 PM
  1. Exhibitor Move-Out
    480 mins
4:30 PM
  1. Networking Party
    120 mins

Leaderboard