With a multitude of options and formats, HYDROVISION International is the optimal opportunity to mix and mingle with your hydro peers and leaders.

Loading
7:45 AM
  1. 255 mins
    Time: 7:45 - 10:30 AM & 9:15 AM - 12:00 PM
12:00 PM
  1. Networking Luncheon (additional registration required)
    90 mins

    Time: 12:00 PM - 1:30 PM

    Ticket required. May be purchased during registration and is open to all registered attendees. Price: $40. Open to all attendees.

    Come prepare for the keynote and start your HYDROVISION experience off right with a pre-keynote networking lunch! This new event is designed to give you an opportunity to meet and mingle with other attendees and exhibitors, and discuss the week ahead.

     

    Sponsored by:

    ames construction

4:30 PM
  1. Welcome Reception in Exhibit Hall
    120 mins

    Time: 4:30 PM - 6:30 PM

    No ticket required. Open to all attendees.

    Sponsored By:

    dezurik

10:00 AM
  1. 60 mins
    Time: 10:00 AM - 11:00 AM

    Sponsored By:

    ames construction

12:45 PM
  1. Co-Located Events: Women with Hydro Vision Luncheon (additional registration required)
    75 mins

    Time: 12:45 PM - 2:00 PM

    Ticket required. May be purchased during registration and is open to all registered attendees. Price: $40

4:00 PM
  1. Dam Good Networking Reception in Exhibition Hall (at Sponsored Booths)
    90 mins

    Time: 4:00 PM - 5:30 PM

    No ticket required. Open to all registered attendees.

    Sponsored By:

    ABB     Ames Construction     Barnard     Michels

10:00 AM
  1. 60 mins
    Time: 10:00 AM - 11:00 AM

    Sponsored By:

    ames construction

2:30 PM
  1. 5 mins
    Time: 2:30 PM
4:30 PM
  1. 120 mins

    Time: 4:30 PM - 6:30 PM

    Details coming soon!

    Sponsored by:

    Hydro Component Systems

300 x 250 Bottom